Sportbike World banner

1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
1,210 Posts
Discussion Starter #1
ok, this is about the 4th person ive broguth over from other bike forums that cant become a member of spw. they go thru the process of filing out all the info, and they have been waiting for the email to activate their account. is there an admin or moderator that can help me out. i have another guy wanting to join the site (spw, as well as redline), and has been patiently waiting for 2 weeks for my help. i kept telling him to be patient and to try registering again.

im not sure how the whole thing works, but if its that hard to register for a bike forum, id end up losing patients and go somewhere else.


would an admin or mod please pm me so i can pass along this guys info and maby you can expedite his enrollment process.
thanks
dave
 

·
Premium Member
Joined
·
3,439 Posts
is somebody :zzz: up there?
When I had a problem, Robert had me send a pm to "sportbikes." He ended up helping me out. I'd say give that a shot.
 

·
Strength and Honor
Joined
·
6,143 Posts
I'm wondering if this is within the powers of our Supermod crew. They're usually quite on top of things.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,439 Posts
Interestingly, a few minutes ago when I tried to get on the forum, I got a notification that I had been banned, with no reason given, and the ban would never be lifted. Guess they don't like me around here. Couple times deleting the cookies in my browser and logging in, and it let me back in. Hopefully that was just a glitch.
 

·
Strength and Honor
Joined
·
6,143 Posts
Interestingly, a few minutes ago when I tried to get on the forum, I got a notification that I had been banned, with no reason given, and the ban would never be lifted. Guess they don't like me around here. Couple times deleting the cookies in my browser and logging in, and it let me back in. Hopefully that was just a glitch.
Something major was going on. I was getting a blank forum altogether. Its not you, its the system ;)
 

·
Premium Member
Joined
·
3,439 Posts
Something major was going on. I was getting a blank forum altogether. Its not you, its the system ;)
That's what I was hoping. The first time I cleared the cookies for the site, it brought up the forum, with a totally different look and broken links. I sent a message off to the powers that be requesting an explanation. Probably a good thing I was nice about it!
 

·
Registered
Joined
·
1,210 Posts
Discussion Starter #8
well its been about 24 since this thread. i figured someone would have chimed in or pm me about it. who is robert, or a screen name to pm to about this. or should i go thru my other site this site bought to try and resolve this. at least there i can get an answer the same day. ???????
 

·
Resident Smart Ass!
Joined
·
3,933 Posts
Hey all, I spoke with earlier about some issues. I sadly did not see this one. We were going through some server upgrades, which sadly were giving "banned" errors, and having the site not show up. Hopefully the upgrades will take care of all issues. Please post a "gripe list" as to any issues that are occuring so that we can trouble shoot them. Thanks!

Jester! :hello:
 

·
Registered
Joined
·
1,210 Posts
Discussion Starter #10
Hey all, I spoke with earlier about some issues. I sadly did not see this one. We were going through some server upgrades, which sadly were giving "banned" errors, and having the site not show up. Hopefully the upgrades will take care of all issues. Please post a "gripe list" as to any issues that are occuring so that we can trouble shoot them. Thanks!

Jester! :hello:
did you forget to type in "with's" name? or better yet, can i pm you this guys email and desired screen name and you can get him registered and everything. he emailed me again last night seeing if i heard anything.
 

·
Resident Smart Ass!
Joined
·
3,933 Posts
did you forget to type in "with's" name? or better yet, can i pm you this guys email and desired screen name and you can get him registered and everything. he emailed me again last night seeing if i heard anything.



Sorry, been a bit of a LOOOOOONG week. I spoke with Mike (sportbikes) about the outage earlier today was what I meant. You can PM myself, any of the other SuperMods, sportbikes or Robert (Robert is Robert's username).
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
woof, bow wow, grr, pant, woof!

translation.

This is Jester, I registered a test account. Worked, I signed up, entered info, got the verification email, and tada, posting. Your buddy doing anything odd?
 

·
Registered
Joined
·
1,210 Posts
Discussion Starter #14
woof, bow wow, grr, pant, woof!

translation.

This is Jester, I registered a test account. Worked, I signed up, entered info, got the verification email, and tada, posting. Your buddy doing anything odd?

i dont know bro. just trying to help out another fellow rider. this is the 4th person ive tried to help out with-in the last yr or so. dreamryder used to help me out, but i think she's mia.
 

·
Founder
Joined
·
4,761 Posts
well its been about 24 since this thread. i figured someone would have chimed in or pm me about it. who is robert, or a screen name to pm to about this. or should i go thru my other site this site bought to try and resolve this. at least there i can get an answer the same day. ???????
Sorry for the delay, been busy with my new house. Feel free to PM me anytime, I'll get an email message notifying me and get right on it.
 
1 - 19 of 19 Posts
Top