Sportbike World banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #1
That didn't work so...

Here's the deal. I changed my oil, sparks, filter, and sprayed the carbs with some cleaner. To do this I had to take the tank and air box off. When I was changing the filter one of the lines was in the way. The clamp was right there and I thought hey I'll just disconnect it! My dumb ass didn't realize that it was a radiator line and a lot of fluid spilled out. So I filled up the reservoir and the radiator at the cap. Still not kicking on even with the temp gets up to halfway on the gauge. I read the manual and it said to loosen the air bleed bolt which I did. It said that fluid would come out until the air was gone. But nothing happened. Nothing came out until I turned the bike on when it was loose and of course it spat out. Should I let the bike run with that bolt loosened, the manual didn't say to do it with the bike on.

So what do I need to try next?
 

·
Registered
Joined
·
338 Posts
xboxdynasty said:
That didn't work so...

Here's the deal. I changed my oil, sparks, filter, and sprayed the carbs with some cleaner. To do this I had to take the tank and air box off. When I was changing the filter one of the lines was in the way. The clamp was right there and I thought hey I'll just disconnect it! My dumb ass didn't realize that it was a radiator line and a lot of fluid spilled out. So I filled up the reservoir and the radiator at the cap. Still not kicking on even with the temp gets up to halfway on the gauge. I read the manual and it said to loosen the air bleed bolt which I did. It said that fluid would come out until the air was gone. But nothing happened. Nothing came out until I turned the bike on when it was loose and of course it spat out. Should I let the bike run with that bolt loosened, the manual didn't say to do it with the bike on.

So what do I need to try next?
Yea the bike needs to be running to circulate the air out...when filling the bike can be off if the air bleed is lower than the radiator fill.
 

·
Registered
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #3
Yeah thanks I got it working... the fan fuse looked a little screwy, not blown but the contacts were out of align, so I put a new one in. Bled it more and its working.

Hope to see you guys on Thursday haven't been off work before 7 yet.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top