Sportbike World banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
560 Posts
Discussion Starter #1
Classic,

I cannot get on "Msportbike.com" from work. At home it is totally fine...
ISP you said? What do I do?:confused:
 

·
Registered
Joined
·
560 Posts
Discussion Starter #3
Nope, it is not my cookies setting....
I guess I will have to live without it for the time being.
 

·
Registered
Joined
·
315 Posts
Is this through a network?

Assuming you're not breaking your companies regulations by attempting to access this site from work, you should ask your computer guys (I assume you have some) whether they have some sort of white list or black list in effect.
 

·
Registered
Joined
·
560 Posts
Discussion Starter #5
Well, yes it is a network. However, we are only a 10 man strong company and there is no list of any kind. Guess it is about time to ask help from our IT-support...
:hurl: :crying:
 

·
Registered
Joined
·
560 Posts
Discussion Starter #7
Re: Silly questions but...

1-4 The Road said:
1. Can you access other sites?
2. Is this the only one you can't?

If you used to have access to this one, find out which geek changed what.
1. Yes
2. Yes
:rolleyes:
 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Jsut a suggestion...

Have you tried logging out at home rather than just exiting. I had a similar problem once before where it got into a spin because after exiting the site, it was keeping me logged in, then when I tried entering the site at work, it was trying to log into the same account.

:2cents: :2cents:
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Hi,

If your network or your computer are behind a firewall and security settings for cookies are set to high, it may prevent some web pages to load correctly or at all.

;)
 

·
Registered
Joined
·
560 Posts
Discussion Starter #12
GARFIELD said:
Its msportbike.com Nils, not dirtybitches.com....[/B]
When you mention it, that site seems to have a way better connection than any other page!!
The number of pop-ups you get, and the speed they load at is amazing... :D

classicracing said:
I'm sure THAT site has no connection problems, eh, Nils?;)

Andy does have a point, had that problem once too.
My home PC is shut off...!!!

However, they restarted the server now. After the restart I could enter "msportbike.com"....
Go figure.

Classic,
Now I'm getting heat from the IT people... What is it with that site of yours!!!
:twofinger
 

·
Registered
Joined
·
1,372 Posts
Re: Oooops...

classicracing said:
I didn't mean for it to be a REAL link, sorry.:dunno:
No problem, however that is the first time I have ever heard of that particular site.:)
 
1 - 15 of 15 Posts
Top