Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums - Reply to Topic
Thread: Hello from the Dallas area Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-06-2006 11:27 AM
cookeetree
Quote:
Originally posted by Santi
...How are things down south???
F*cking hot at the moment. 90F with 90+% humidity, but it just won't rain!

Of course, the upside is that every day's a riding day!



02-06-2006 08:12 AM
DakDarie Welcome Santi
I'm new here yet too
I see a lot of nice pics of here hehe
02-02-2006 05:48 AM
Vash Welcome to SBW!



02-01-2006 09:14 PM
Hammer 4
02-01-2006 07:20 PM
Santi Thanks for the welcome, my friend.

How are things down south???
01-29-2006 04:25 PM
cookeetree
Re: Hello from the Dallas area

Quote:
Originally posted by Santi
...New member here...I ride an 03 Kawasaki Ninja 636...
Welcome to SBW!!

Sweet ride!



01-29-2006 03:44 PM
Santi
Hello from the Dallas area

Hi,

New member here....I was looking around the web and came across this great board. So, here I am. I ride an 03 Kawasaki Ninja 636 . I live just north of Dallas, TX and would like to hook up with other Sportsbike riders if possible.

Ride safe !!!!!

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome