Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums - Reply to Topic
Thread: Electrical system? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
01-08-2005 12:12 PM
Shawn742 Nevermind, I figured it out. Thank god I only blew a fuse.
01-08-2005 11:58 AM
Shawn742
Electrical system?

So I own an 00' F4. I was trying to hook up some flush mount turn signals, and I had the blinker on to see which wires needed to touch in order to make the blinker work properly. I had it working, then I accidentally touched 2 of the wires together, and everything shut off. Now the speedometer, tachometer, odometer, and bliners don't work at all. Anyone know what could have went wrong? Would accidentally crossing 2 wires make the whole system mess up like that? Any and all help is appreciated!

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome