Hose help - Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-12-2017, 03:09 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2017
Location: West Deptford, New Jersey USA 08096
Posts: 2
Hose help

I just recently bought my 99 zx900. It needed radiator. I bought the rad and also a new thermo coupler. When I took all the hoses off the old radiator I noticed that there were 2 small hoses that connect to ports on the filler neck. The bottom hose seems like it goes to the coolant container. The other hose however is only like 4inches big and goes nowhere. That doesnt seem right to me. I dont know much about these bikes and am trying to learnas much as possible. So anyway, is this hose a vacum line or should it be connected to something. Also my digital thermo dash display isnt working. It will display blkack bars when you turn the bike on but then they go away and never to be seen again. I dont know.
Im looking forward to hearing everyone's answers.
Twitch88 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome