2 site questions - Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-13-2004, 07:07 AM Thread Starter
Registered User
 
monkey's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Sportbike World
Posts: 3,052
2 site questions

1) why does this site seem to take so long to load (its sooooooooo slooooooooow)

and

2) why don't the new posts show up as new posts. i keep getting "no matches found" and have to read the new posts by going to each forum separately.

SQUID=Stupidly Quick, Underdressed, & Imminently Dead

Katie has a nice "spice rack".

If you can read this, thank a teacher....If you're reading this in English, thank a Veteran.
monkey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-21-2004, 03:35 PM
Best ET 7.77 @ 186mph
 
DreamRyder's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: West of Chicago
Posts: 6,323
Send a message via Yahoo to DreamRyder
because we're hiding from you

E.
damn do you think he found us?

SportbikeWorld Supermoderator

If it's too good to be true... then you must be Dreaming.


ONLY FEMALE WORLD WIDE to run in the 7's with a Prostreet Bike (no bar, slider, 2step, or slicks)


Sponsored by: RCC Turbo, Bellman Oil, Syed Leathers, Schnitz Racing, Boost by Smith, Cycle-Tek, Tiger Racing, Machine Works Racing, R&R Trailers by RandPCarriages.com, Mirror Look Customs, Rev'd Up Motorsports, and ofcourse SportBike World !
DreamRyder is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-27-2004, 06:14 AM Thread Starter
Registered User
 
monkey's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Sportbike World
Posts: 3,052
Re: 2 site questions

Quote:
Originally posted by monkey
1) why does this site seem to take so long to load (its sooooooooo slooooooooow)
BUMP!

SQUID=Stupidly Quick, Underdressed, & Imminently Dead

Katie has a nice "spice rack".

If you can read this, thank a teacher....If you're reading this in English, thank a Veteran.
monkey is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-27-2004, 07:26 AM
Strength and Honor
 
kanwisch's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Central IN
Posts: 6,144
I'm having the same issue, occassionally. Its especially bad when I try to post. Perhaps that's some kind of hint.....
kanwisch is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome