Test Thread....I've tried to post twice and got a network error after a LONG wait... - Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-04-2002, 09:28 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 82
Test Thread....I've tried to post twice and got a network error after a LONG wait...

This is just a test to see how long it would take for me to post something, before it actually posted.

Right now, the server is EXTREMELY SLOW. I just wanted the web admins to know.

I have typed out 2 very long posts, and after waiting long periods of time, got a "network error", and had to re-type everything. Which to be honest pissed me off.

Thanks for letting me vent..........


Goose
p.s. lets see if it works this time....
Goose is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-04-2002, 11:28 PM
Founder
 
Robert's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Phoenix, AZ
Posts: 4,761
Garage
Sorry for the troubles bro.

Check here for more info:

https://www.sportbikeworld.com/showth...threadid=27500

Robert Basil
SportbikeWorld.com Founder
PocketbikePlanet.com Founder


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Robert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Sportbike Forum: Sportbike Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome